• Modekriebels online fashion boutique

VLOG#6 CRUISEN MET DE MSC DIVINA

Mag ik alsjeblieft nog even terug naar de dag van 17 juli. De dag dat we aan boord mochten van de MSC Divina. Ah, als ik deze beelden terug kijk hé, dan wil ik gewoon nog een keertje. Eigenlijk zou iedereen zijn vakantie gewoon moeten vloggen. Al is het alleen maar voor jezelf. Het is zo ontzettend leuk om terug te kijken. Mooie herinneringen voor altijd vast gelegd.

Ik had jullie in mijn vorige blog al verteld, waarom je echt een keer moet gaan cruisen. En nu kan ik het je laten zien hoe ontzettend tof het is. Het was zo ontzettend spannend. Het is natuurlijk een gigantisch schip waar je op stapt. Je kan geen kant op. Voel je het als je vaart en is het allemaal wel veilig?

In deze video geef ik je een kijkje op de cruise. Je ziet hoe we vertrekken en wat er allemaal te doen is. De afstanden naar de eilanden zijn erg groot. De eerste dag zaten we de hele  dag op zee. Het was allemaal zo indrukwekkend en veel, dat ik je in deze video nog niet mee neem naar een eiland. Anders zou mijn video veel te lang worden. Ik hoop dat je het weer leuk vindt. Ik wens je dan ook veel kijkplezier en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dan weet je zeker dat je geen één video meer mist, want volgende week neem ik jullie mee naar Jamaica. En geloof me, het is dat superduper mooi en we hebben iets heel gaafs gedaan.

Liefs Jeanine

 

Abonneer je op YouTube

Misschien vind je dit ook leuk...

Laat een reactie achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd