• Modekriebels online fashion boutique

VLOG #7 JAMAICA: ZOVEEL ANGSTEN OVERWONNEN

In mijn vorige vlog hebben jullie kunnen zien, hoe we het op de cruise hadden. Natuurlijk zijn we ook nog van boord gegaan. Jamaica is zo ontzettend mooi, waardoor ik veel beeldmateriaal had alleen al van Jamaica. Vandaar dat ik een hele vlog heb over Jamaica.

Ik heb altijd al eens naar Jamaica gewild. De foto’s die ik wel eens gezien heb, dat zag er zo mooi uit. Nou de werkelijkheid was geen teleurstelling. Ik heb echt mijn ogen uitgekeken en dan hebben we nog maar 0,01% van het land gezien. Jamaica staat bekend om supermooie watervallen. Wij hadden alleen geen zin in hutje mutje met alle toeristen. Je hebt namelijk een erg populaire waterval in Jamaica, waar iedereen heen gaat. Wij zijn daar dus niet heen gegaan. We hebben een taxi gepakt en aan de chauffeur gevraagd, waar we het beste heen konden gaan. We kwamen uit bij Konoko Falls. Een hele mooi tuin, een kleine zoo en een waterval.

We hebben ontzettende spannende dingen gedaan. Dus kijk maar snel deze video. Vond je het een leuke video, doe dan een duimpje om hoog. En vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dan blijf je altijd op de hoogte van de laatste video’s.

Ik wens je veel kijkplezier.

Liefs Jeanine

 

Abonneer je op YouTube

Misschien vind je dit ook leuk...

Laat een reactie achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd