• Modekriebels online fashion boutique

VLOG #4 MIAMI BEACH DEEL 1

Het heeft even geduurd, maar mijn allereerste vakantie vlog staat online. Ik had zoveel beeld materiaal geschoten, dat het heel veel werk was om alles uit te zoeken. Ik heb weer mijn best gedaan om het zo leuk mogelijk in elkaar te editten. Dus ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt. Laat ook vooral een reactie achter met je mening.

Het lijkt al weer een eeuwigheid geleden, dat we aan onze grote avontuur begonnen. Ik heb mijn blog vol gespamd met onze vakantie. Niet voorbij zien komen? Lees dan mijn blog ‘Ongelofelijke Reis’. Daar vertel ik precies wat we gaan doen. De vakantie begon in Miami Beach. Het was echt een hele lange vlucht. Ik zag er eigenlijk ook best wel tegen op. Ik kan niet zo goed stil zitten en krijg dan altijd last van die rusteloze benen. Ik had het zo druk voor mijn vakantie, dat ik gewoon uitkeek naar een lange vlucht. Gewoon negen uur lang niks doen, boekjes lezen en filmpjes kijken.

Ondanks dat was het nog steeds wel een erg lange vlucht, maar goed we waren in Miami. Dat was het enige wat op dat moment telde. Wat we daar hebben gedaan? Kijk maar snel mijn nieuwe vlog.

Heel veel kijkplezier.

Liefs Jeanine

 

Vond je dit een leuke video? Doe dan een duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal.

 

Abonneer je op YouTube

Misschien vind je dit ook leuk...

Laat een reactie achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd