• Modekriebels online fashion boutique

OVER MIJ

Hi,

Wat supertof dat je een kijkje neemt op mijn website. Ik ben Jeanine Husslage en ben 26 jaartjes jong. Eind juli 2016 heb ik eindelijk de stoute schoenen aangetrokken en heb ik mijn droom in werkelijkheid gebracht: mijn eigen persoonlijke blog.

Je dromen najagen is soms best eng. Dat moment dat mijn website live ging was ook een superspannend moment. Maar waarom zou ik het niet doen. Doen wat je leuk vindt en daarvan genieten is toch uiteindelijk waarom het gaat. En dat is wat ik mijn lezers ook graag wil meegeven. Het leven is te kort om dat niet doen. Tegenwoordig is het ook niet meer gewoon om de 90 jaar aan te tikken. Hoe oud je mag worden, dat weet je niet. Dus maak van iedere dag een feestje en leef!

Maak van iedere dag een feestje en leef!

Dat is dan ook mijn doel met mijn blog. Jou inspireren om je hart te volgen en te stimuleren om te doen wat je het allerliefste doet. Jou aan het lachen maken met een klein beetje zelfspot en onderwerpen waarin jij je als vrouw in herkent. Fashion, food, mijn Franse Bulldog Charlie en op stap gaan zijn dingen waar ik happy van word. En dat zal je terug zien in mijn blog.

Wil je graag reageren op mijn blog, heb je tips of wil je gewoon even kletsen? Stuur dan gewoon een gezellig berichtje –> info@jeaninehusslage.nl 

 

Ik wens je veel leesplezier.

Liefs Jeanine

Over mij

 

1 reactie

Laat een reactie achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd