• Modekriebels online fashion boutique

DAN KOM JE PAS ECHT MET EEN ORIGINEEL CADEAU AAN

Ik heb het jullie vorige week in mijn blog over ‘minder vlees’ eten al verteld. Ik was vroeger een ranger. En wat voor één. Gestreden als een leeuw, samen met mijn nichtjes. Zo hebben we zeker één gorilla en één ijsbeer gered. Jaja oké, eentje is misschien niet veel. Maar het gaat om de intentie dat je iets over hebt voor de dieren. Welke bijdrage je ook levert. Beter iets dan niets zullen we maar zeggen. Buiten dat, waren we toen een jaartje of acht, dus dan is één Gorilla en één ijsbeer echt heel veel. Nu heb ik een tip voor als je iemand een cadeau wilt geven. Wat heeft een cadeau nu te maken met dit verhaal? Dat ga ik je nu uitleggen. Het is namelijk niet alleen super origineel. Je levert ook nog eens een bijdrage aan een bedreigd diersoort. Hoe dan?

Mijn lieve en knappe zus is in verwachting van haar eerste kindje. Nu wilde ik haar voor de babyshower iets geven, waar zij vroeger ook altijd heel blij van werd. Dus toen was daar het idee van de orang oetan knuffel. De lievelingsknuffel van mijn zus. Je kan het je zelf misschien nog wel herinneren dat je als kind gewoon niet zonder je favo knuf kon. Ik had vroeger Spits een paardenknuffel. Ik ging niet weg zonder Spits. Spits en ik waren gewoon één. Spits ging overal mee naar toe. Zelfs naar de dierentuin, want daar hebben we elkaar ontmoet. Een knuffel kan dus heel dierbaar zijn voor een kind. Dus ging ik op zoek naar een baby orang oetan knuffel voor mijn nichtje.

Toen was ik daar zomaar opeens in de online shop van het WNF. En wat zag ik daar? Een baby orang oetan. Zo ontzettend cute. Ik dacht die moet ik hebben. En dit is niet zomaar een orang oetan. Nee, ik kon een orang oetang adopteren. Hoe leuk is dat, een adoptie orang oetan voor mijn toekomstige nichtje. Nu niet schrikken, want met deze adoptie zit je niet maandelijks vast aan een bedrag. Je betaalt eenmalig een bedrag van € 35,- voor een adoptiepakket. Je krijgt dan:

  • Een knuffel van het gekozen diersoort
  • Adoptiecertificaat
  • Informatie over het gekozen diersoort

Dus er zit niet alleen liefde in dit cadeau, maar ook een boodschap en een gift aan de dieren. Met de bijdrage die we gegeven hebben voor het pakket kan het WNF in actie komen om stroperijen op orang oetans tegen te gaan, kijken zij naar een strategie hoe ze de orang oetans kunnen beschermen in samenwerking met de bevolking en hoe ze het leefgebied voor orang oetans kunnen verbeteren. Daar kunnen wij een bijdrage aan leveren door een adoptiepakket te kopen. Je doet niet alleen iets goeds, waar je ook weer een ontzettend goed gevoel aan overhoudt. Je hebt ook nog eens een mega origineel cadeau.

Heb je nu niks met orang oetans of ben je op zoek naar een ander knuffeltje? No worries, er zijn genoeg dieren die jouw steun nodig hebben. Denk maar aan de ijsbeer of de tijger.  De keuze is reuze en de dieren zullen je dankbaar zijn.

 

Abonneer je op YouTube

 

Misschien vind je dit ook leuk...

Laat een reactie achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd