• Modekriebels online fashion boutique

KLETSEN MET GLOBEGIRL

Yes, een nieuwe rubriek! ‘Kletsen met’, de naam zegt het al, we gaan gezellig babbelen. Met wie? Inspirerende vrouwen die houden van het leven. Vandaag trappen we af met de reislustige Gabrielle, die al haar reis avonturen met je deelt op haar blog GlobeGirl.

Vertel eens wie is Gabriëlle?

Gabriëlle is een enthousiaste 20-er die met van alles en nog wat bezig is. Als je mij zoekt, dan ben ik altijd onderweg en het liefst veel aan het reizen. Naast mijn blog ben ik nog aan het studeren, om docent Aardrijkskunde te worden. Ik woon sinds een paar maanden samen met mijn vriend in Schiedam en ben gelukkig. Ik heb een half jaar in Zweden gewoond en daardoor ga ik daar graag terug naartoe, het voelt echt als een tweede huis.

Kletsen met Gabrielle van GlobeGirl

Wat zegt de inhoud van jouw tas over jou?

Mijn tas is altijd georganiseerd, dat reflecteert mijn persoonlijkheid. Ik ruim graag op en dat doe ik ook in mijn tassen. Ik gebruik altijd meerdere tassen. De ene tas is voor leuke dingen, de andere tas voor school en de volgende tas voor naar mijn werk, oeps. Ik ben daarom echt gek op het shoppen van tassen, ik kan altijd wel een functie bedenken voor een tas.

Wat staat er bovenaan je Bucketlist en waarom?

Een keertje businessclass vliegen, alleen wil ik niet de duizenden euro’s uitgeven. Ik zou het echt geweldig vinden om een upgrade te krijgen en eens te ervaren hoe het is om zoveel ruimte en luxe te hebben in een vliegtuig. Ik vlieg namelijk altijd economyclass, want voor een student is businessclass natuurlijk niet te betalen.

Hoe zou je jouw stijl omschrijven?

Functioneel. Ik ben gek op mode en kleding, maar zelf kies ik meestal voor functionele kleding. Wel vind ik het echt geweldig om op de hoogte te zijn van alle fashiontrends en mode-items, maar ik zou zelf niet snel met een driekwart broek in de winter lopen omdat het een trend is. Ik ga wel mee met de mode en trends maar alleen als ik het wel handig vind.

Van welke fashiontrend word jij echt blij van?

De regenjassen, echt super gaaf! Ik vind het echt leuk om te zien dat iedereen zo’n “stomme” regenjas ineens als mode-item draagt. Zeker in Zweden zie je daar iedereen mee rondlopen.

Kletsen met Gabrielle van GlobeGirl

Wat zijn je lievelingsmerken?

Ik ben gek op G-star en Tommy Hilfiger. Mijn broeken koop ik het liefst bij G-star, in de outlet dan wel. Ze gaan lang mee en zijn mooi. Tommy Hilfiger heb ik altijd geweldig gevonden, de blauw-wit-rood stijl vind ik leuk. Oh en Longchamp, de tassen zijn geweldig! Mijn longchamp gebruik ik echt super vaak en ik ben er superzuinig op.

Wat is je grootste fashionblunder ooit?

Ik had een tijd dat ik dacht dat het cool was om regenlaarzen als gewone schoenen te dragen. Helaas had ik echt lelijke laarzen en begreep niemand waarom ik in de zomer met regenlaarzen liep. Na een tijdje heb ik ze dus ergens achter in de kast gegooid haha. Nu haal ik ze er wel eens uit, als het echt slecht weer buiten is.

Heb je nog een leuke tip voor ons?

De Takko, een winkel die meerdere vestigingen heeft in Nederland. Bij de Takko kun je echt leuke kleding vinden voor een goede prijs. Soms kom ik thuis met niks en soms met acht items. Als je goed kijkt zit er altijd wel iets tussen. Ik moet er niet te vaak heen gaan want dan puilt mijn kledingkast straks uit 😉

Waar kunnen we jou volgen?

Natuurlijk via mijn blog www.globegirl.nl of op mijn social media Facebook/Instagram/Twitter: GlobeGirlNL. Op mijn blog deel ik vooral mijn reizen en andere reistips.

Welke blogs moeten we echt van jouw lezen?

Waarom iedereen op stedentrip moet naar Göteborg? Hier studeerde ik een aantal maanden en de stad is geweldig.

Vind jij het leuk om in deze rubriek te komen? Stuur dan even een mailtje naar –> info@jeaninehusslage.nl
Het maakt niet uit wat je doet of dat je wel of geen blog hebt. Iedereen is welkom in de rubriek ‘ Kletsen met’.

Misschien vind je dit ook leuk...

Laat een reactie achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd