• Modekriebels online fashion boutique

TASTEA DETOX

Is het weer zover? Heb ik het weer zo uit de hand laten lopen dat ik aan de detox moet? Ik zal je gelijk geruststellen. Die vier kilo die ik vorig jaar ben afgevallen met 90 days bikini plan van FIT.nl zitten er niet weer aan. Maar wat is dat dan met die Detox thee?

Fan van Tastea

Wie mij een beetje volgt weet dat ik fan ben van de thee van Tastea. Zo heb ik al eerder geschreven over ‘Energy Boost’, ‘Horsepower’, ‘Sunset Ice Tea’ en ‘Frozy Cozy’. Alle smaken die ik tot nu toe heb gedronken zijn stuk voor stuk verrukkelijk. Je drinkt echt thee van 100% natuurlijke ingrediënten en dat proef je gewoon. Als ik daarna weer thee drink met een gewoon theezakje, dan heb ik het idee dat ik iets chemisch aan het drinken ben. Chemisch is wel heel overdreven, maar je proeft gewoon echt een groot verschil. Conclusie: ik ben fan van Tastea en ik vind het leuk om nieuwe smaken plus de werking daarvan uit te proberen.

Detox thee van Tastea

Detox Thee

Het is al weer een tijdje geleden en ik vond het dus nu weer tijd om een nieuwe smaak van Tastea uit te proberen. Waar zal ik voor gaan? Skintight of Detox? Ik hoef niet echt af te vallen en ik las in de recensies dat Skintight best een donkere thee is. Persoonlijk houd ik niet zo van hele donkere  thee, dus die viel voor mij af. Maar is Detox dan ook niet om af te vallen? Daar kan het zeker aan bijdragen, maar is niet mijn doel.

Detox thee van Tastea

Waarom dan Detox?

De Detox thee is dus perfect voor als je een tijdje ongezond hebt geleefd. Maar ook een druk bestaan kan een aanslag geven op je lichaam. De Detox thee is dus perfect om je lichaam te resetten. Om wat voor reden je dat ook doet. Ik ben bezig met het opbouwen van mijn bedrijf Modekriebels en daarnaast werk ik ook nog vier dagen voor een werkgever. En vier dagen klinkt natuurlijk als parttime en dat is super chill. Maar de uren die na die vier dagen overblijven, gaat 80% in mijn eigen bedrijf zitten. Met als gevolg dat ik best wel vaak moe bent. Dat is natuurlijk niet gek, maar eigenlijk niet zo heel goed. Ik heb dus voor de detox thee gekozen voor meer energie en om even een bewust moment voor mezelf te creëren.

Hoe werkt het?

Bij de Detox thee krijg je twee blikken met theekruiden. Eén voor de ochtend en één voor de avond. Dat betekent dus twee momenten op de dag even lekker zitten met een heerlijk kopje thee. Ik heb er ook een superhandig theeglas bij gedaan. De kruiden doe je in de filter en laat je zo’n 10 minuten intrekken. De deksel die erbij zit kan je dan de filter opzetten. Echt een aanrader!

Detox thee van Tastea

Detox Morning

De morning Detox is een heerlijke groene thee met verschillende ingrediënten, zoals China gunpowder, matcha, witte thee, citroenschil, natuurlijke smaakversterkers citroen en abrikoossmaak en ga zo maar door. Ik vind het altijd knap van Tastea dat ze precies weten welke ingrediënten zij bij elkaar moeten doen om een perfecte smaak te krijgen. Je proeft een sensatie aan ingrediënten. De morning thee is een heerlijke thee om mee op te staan en is iets meer bitter dan de Detox Evening.

Detox Evening

De Detox Evening vind ik de lekkerste smaak van de twee. De thee heeft een hele frisse smaak en de ingrediënten hebben een rustgevende werking, waardoor je ontspant en dus ook beter kan slapen. Ingrediënten als Appel, Verbena en balm.

Mijn ervaring

Ik ben sowieso groot van alle Tastea smaken die ik tot nu toe hebt geproefd. Ik denk dat ik de Detox thee één van de lekkerste vind. Ik hou van lichte en zachte thee en daar  sluit deze perfect bij aan. Ik doe veel en dat kost veel energie en deze thee draagt echt bij aan een stuk extra energie. De Detox Evening zorgt juist weer voor de ontspanning. De perfecte balans als je het mij vraagt. Of het werkt om af te vallen, kan ik niet over oordelen. Afvallen is sowieso niet mijn doel en heb mijn eetpatroon ook niet aangepast. Tastea past bij een gezonde leefstijl, dus ik denk wel dat het zeker kan bijdragen bij het afvallen.

 

 

Dit artikel is in samenwerking met Tastea en bevat gratis artikelen. 

 

Misschien vind je dit ook leuk...

Laat een reactie achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd