• Modekriebels online fashion boutique

TASTEA: FROZY COZY

Ik denk dat we het er allemaal wel over eens zijn. Als het koud is of het sneeuwt zoals nu, dan wil je gewoon een warme chocolademelk met een dikke klodder slagroom. Heb ik gelijk of heb ik gelijk? Ja, dat dacht ik wel. Dat is natuurlijk helemaal niet erg. Het hoort bij de tijd van het jaar. Maar om nu iedere dag warme chocolade melk met slagroom te drinken? Dat is natuurlijk hartstikke lekker, maar wel een beetje overdreven vind je niet. We moeten er straks ook nog op zijn kerst best uitzien. En dat gaat natuurlijk niet als we iedere dag 260 calorieën in onze mik naar binnen slokken. But no worries, Ik heb nu iets ontdekt en geloof me het is perfect voor een heerlijk knus en ontspannen momentje voor jezelf. Mag ik je, als opper theeleut even voorstellen aan ‘Frozy Cozy’ van Tastea.

Tastea Frozy Cozy

Thee van Tastea

Voor wie mijn blog al wat langer volgt, weet dat ik dol ben op de thee van Tastea. Zo heb ik al de smaken Energy Boost, Horsepower en Sunset geprobeerd. Sindsdien drink ik niets anders dan Tastea. De smaken zijn zo puur en bevatten alleen 100% natuurlijke ingrediënten. Dus dat is niet alleen lekker, maar ook nog eens supergezond. Kijk dat is een win-win situatie. Weet je wat ik zo goed vind van het merk Tastea. Ze denken met ons mee en kijken naar waar wij als mensen behoefte aan hebben. Ze denken echt overal over na. Thee voor als je last hebt van menstruatieklachten, voor als je borstvoeding geeft, je haar en nagels wel een boost kunnen gebruiken, maar ook als je jouw seksleven een oppepper wil geven. En dan is dit nog maar een kleine greep uit het assortiment.

Tastea Frozy Cozy

Cozy Frozy

Nu even terug naar Frozy Cozy. Deze thee is nieuw en perfect om cozy door de wintermaanden te komen. Van de geur die door je neusvleugels heen vliegen krijg je het al warm. Het ruikt een beetje naar de chocolade muizen met borstplaat erin. Ja, I know  borstplaat klinkt echt heel ranzig, maar dat is dus die zoete vulling die erin zit. Qua smaak valt het in dezelfde genre als de Winter Glow thee van Pickwick, maar dan is Frozt Cozy veel intenser van smaak en dus veel lekkerder. Frozy Cozy is er niet voor om specifieks iets bij te dragen aan je gezondheid, maar gewoon voor de gezelligheid. Natuurlijk wel gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Dus gezellig gezond en een echte aanrader, want je shopt deze knusse thee al voor € 14,95.

Tastea Frozy Cozy

Hoe maak je thee van Tastea?

De thee zit in een blik. Je moet het dus nog wel ergens in doen, voordat je het kan drinken. Tastea heeft een handige beker met filter waar je de thee in kan maken. Zo kan je het heel gemakkelijk overschenken in een kop. Dat vind ik altijd lekkerder drinken, dan uit een fles. Bij Cozy Frozy doe ik 1 schepje van een gemiddelde theelepel in de Tastea beker. Dan laat ik het een paar minuten intrekken, voordat ik het overgiet. Bij de Horsepower thee laat ik het gerust 10 min intrekken, maar dat is bij Frozy Cozy niet nodig. Er zit zwarte thee in en anders wordt het voor mij te sterk. Ik maak zeker twee bekers thee van dezelfde thee. Het hangt er natuurlijk ook vanaf wat je zelf lekkerder vindt. Hou je juist van sterke thee, dan doe je er wat meer in en laat je het gewoon wat langer trekken.

Nieuwsgierig naar de thee van Tastea? Neem eens een kijkje op de website en ontdek welke smaken er allemaal zijn.

 

Misschien vind je dit ook leuk...

Laat een reactie achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd