• Modekriebels online fashion boutique

SUNSET IJSTHEE VAN TASTEA

Jeetje mineetje, morgen is het alweer mei. Soms lijkt het wel alsof we in de achtbaan Baron zitten van de Efteling. Het gaat zo snel hé. Het voordeel nu wel is, dat we weer een stapje dichterbij de zomer komen. De weersvoorspellingen beloven ons mooie dagen. Dus kom maar op met die zonnestralen in mijn gezicht. Alleen heb ik één klein probleempje. Als het kwik stijgt, dan stijgt ook het verlangen naar lekker eten en drinken. Stokbrood met kruidenboter en vergeet mijn lievelingsbitterballen niet. Daar hoort natuurlijk een glaasje wijn bij of een lekker glaasje prik. Nu vraag jij je vast af, wat nu het probleem is? Ik heb geen rem. Ik ben nu met 90 Days Bikini Plan bezig om mijzelf een balans aan te leren. Nu is het ook echt niet zo, dat ik geen wijn en bitterballen neem op het terras. Het is alleen niet de bedoelingen dat ik dat iedere dag ga doen. Als ik aan het werk ben of gewoon thuis ben, dan drink ik eigenlijk alleen water of thee. Maar als het mooi weer is, heb je gewoon zin in meer. Ik wil natuurlijk wel bikiniproof aankomen op Miami, dus laat ik die suikerkanonnen als cola en sinas liever staan. Nu is dus de vraag, wat we dan wel kunnen drinken. Ik zocht en vond de Sunset ijsthee van Tastea.

Sunset ijsthee van tastea

Sunset ijsthee van Tastea

Ik heb de perfecte oplossing al gevonden hoor. Hoe kan het ook anders, dat mijn favoriete theemerk, ijsthee blends in het assortiment heeft. Ik heb het natuurlijk over Tastea, waarvan ik ook de Energy Boost en Horsepower thee van heb. Nu hebben zij niet één, maar drie ijsthee smaken: Tutti Frutti, Green Dream en Sunset. Alle drie zijn ze weer gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Ideaal dus voor mijn bikini challenge. Ik heb gekozen voor de smaak Sunset, een ijsthee vol met fruit. Denk aan appel, peer, citroen, perzik en goji bessen. Gezonder kan niet toch? En dan heeft de thee nog heel veel voordelen. De ijsthee ondersteunt bij de stofwisseling en geeft je lichaam een vitamineboost. Hoofdpijn en een hoge bloeddruk worden verminderd. Wat mij over de streep trok om voor de Sunset te kiezen, was het afdrijven van vrije radicalen en giftige stoffen. En weet je wat er dan gebeurd? Dan kan er dus gewichtsverlies onstaan. Ik dacht, is dat even kazie. Lekker ijsthee drinken en gewicht verliezen. Dat wil ik, dat wil ik.

Sunset ijsthee van tastea

Zo maak je het

Het is natuurlijk een ijsthee, koud dus. Toch moet je de thee wel warm bereiden. Doe maar eens een theezakje in koud water, dan krijg je ook geen thee. Precies, dus we doen de thee eerst netjes in onze Tastea theebeker met kokend water. Ik doe er ongeveer 2 a 2,5 grote theelepel scheppen in en dan laat ik het lekker intrekken, minimaal 15 min. Het meest handige is om ’s avonds alvast de thee te maken. Ik doe dan drie keer een Tastea theebeker maken, dat ik dan weer overgiet in een glazenfles. Je hoeft het dan alleen te laten afkoelen. Voordat je naar bed gaat, doe je de fles in de koelkast. De volgende dag kan je dan heerlijk genieten van ijskoude ijsthee.

Sunset ijsthee van tastea

Zacht en fruitig

Als de ijsthee dan lekker gekoeld is, dan is het natuurlijk nog maar de vraag of het net zo lekker is als kant en klare ijsthee. Ik moet zeggen dat ik kant en klare ijsthee zonder prik eigenlijk te zoet vind. Ik drink dan ook altijd groene ijsthee. Dus ik was nieuwsgierig hoe de ijsthee van Tastea zou smaken. Er zit natuurlijk heel veel fruit in, dus je zou verwachten dat het heel zoet is. Ik nam een eerste slok van mijn zelfgemaakte ijsthee. Een zachte fruit sensatie raakte mijn smaakpupillen. Het enige waar ik aan kon denken was, dit is de perfecte ijsthee. De smaak is precies goed en helemaal niet te zoet. Nu weet ik dat smaken verschillen. De één houdt nu eenmaal meer van zoet dan de ander. Eigenlijk moet je gewoon zelf experimenteren welke hoeveelheid de juiste smaak geeft voor jou. Wil je de ijsthee zoeter, dan gooi je er gewoon een schepje boven op.

Sunset ijsthee van tastea

Ijsthee met prik

Als het bloedje heet is of ik ben zo dorstig dat ik bijna ben uitgedroogd, dan snakt mijn hele lijf naar prik. Toen dacht ik dus, kan ik geen variant ijsthee maken met prik? Nu moet de Sunset ijsthee warm bereid worden, dus hoe ga ik dat doen? Als ik de ijsthee gewoon normaal maak en dat dan meng met Spa Rood, dan blijft er natuurlijk geen smaak over. Toen kreeg ik een lampje boven mijn hoofd met een geniaal idee. Als ik nu een ieniemienie beetje water kook met wel dezelfde hoeveelheid schepjes thee, dan is het natuurlijk mega sterk. Als ik dat dan weer verdun met Spa Rood, dan moeten de verhoudingen perfect zijn. Ik kan je vertellen, dat dit experiment geslaagd is hoor.

Hittegolf kom maar op. Ik en mijn zelfgemaakte ijsthee zitten er klaar voor. Wil jij nu ook zelf ijsthee maken of heb je gewoon zin in een warme thee? Met mijn persoonlijke kortingscode jeaninehusslage krijg je 10% korting op jouw bestelling. Ga naar de shop van Tastea en bestel jouw favoriete thee.

Ps. Volg je mij al op Facebook en Instagram?

Dit artikel bevat gesponsorde artikelen.

 

 

 

 

Misschien vind je dit ook leuk...

Laat een reactie achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd