• Modekriebels online fashion boutique

IS DAT EVEN TASTEA

Ja, vroeger toen ik nog dat lieve kleine meisje was. Oké, dat lief en klein kan je beter lezen als de allergrootste vrolijkste dondersteen. Hoe mijn mama mij zoet hield? Ze gaf mij een kopje thee met heel veel liefde. Als kleine peuter was ik al helemaal verknocht aan thee. En dat begon dus bij smaakjes-thee met melk en suiker. Ik moet er nu niet meer aan denken, maar wat vond ik dat toch een feestje.

En dat begon dus bij Smaakjes-thee met melk en suiker

Ik heb thee altijd geassocieerd met rust en genieten. Even genieten van het moment waar je bent en even stilstaan bij wat je hebt gedaan en wat nog gaat komen. Ik had het geluk dat mijn mamsie altijd thuis was als ik uit school kwam. Dan dronken we altijd even een kopje thee en kon ik mijn verhaal kwijt over wat ik die dag had meegemaakt op school. Dat heb ik altijd als heel fijn ervaren.

Tastea de gezonde thee

Kleine meisjes worden natuurlijk een keer groot. Das nam ik afscheid van de melk en later ook van de suiker. En daar was dan de puber die smaakjesthee dronk met alleen thee. Zuid-vruchten, tropische vruchten en meloen waren mijn all-time favourites. Nu maak je mij het gelukkigst met een kopje groene thee en de smaakjes laat ik in de supermarkt staan. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het ook niet meer zo lekker vind. Ik begin en eindig de dag met thee. Daar tussen? Dan drink ik eigenlijk ook thee. De grootste verse muntthee met honing troela, dat ben ik. En koffie vind ik mega smerig. Dus bijdeze bekroon ik mij tot Opper Theeleut.

Nu heb ik een thee ontdekt die is wel heel Tasty. Thee van Tastea dus. Bestaat 100% uit natuurlijke ingrediënten en speelt in op de situatie waar vrouwen zich in bevinden. Detox thee, zwangerschapsthee, borstvoedingsthee, Energy Boost thee en ja zelfs thee om je libido te verhogen voor als je iets meer levendigheid wil daar boven in de slaapkamer of waar dan ook. Tastea de gezonde thee

Doe mij maar de Energy Boost. Ik ben nogal een bezig bijtje. Ik werk fulltime, waar ik twee uur per dag voor moet reizen en daarnaast stop ik heel veel tijd in mijn blog. En dan probeer ik ook nog een beetje te sporten en tijd vrij te houden voor vriendlief en Charles.

Tastea de gezonde thee

Een energie boost kan ik dus wel gebruiken. De thee zegt dat het je meer energie kan geven. Het helpt je bij het omgaan van stress en waardoor je dus ook makkelijk kan ontspannen. Het geeft je een vitamine boost en het bevordert de mentale gezondheid. Dat wilde ik natuurlijk wel even ondervinden of dat ook daadwerkelijk zo is. Dus toen mijn theepakketje met thee en beker thuis kreeg was het testen geblazen. Die beker is trouwens superhandig. Je doet een paar theelepeltjes thee in de beker en je schenkt heet water erbij. Dan doe je de filter op en intrekken maar. De beker houdt de thee ook nog eens superlang warm.

Tastea de gezonde thee

Nu ben je vast heel benieuwd naar mijn ervaring. Ik ben fan. Ik houd sowieso van groene- en kruidenthee en de smaak van deze thee maken al mijn verwachtingen waar. Je proeft een intense smaak van verschillende ingrediënten. De combinatie matcht perfect bij elkaar en bij het drinken van de thee voel je een warmte door je lijf stromen. Een warmte waar je een soort van rustig wordt. Ik ervaar op zich niet heel veel stress, maar als je druk bezig bent voel je wel een bepaalde adrenaline. Ik ben ook niet zo goed in ontspannen. Dus voor mij is deze thee echt perfect. En dan smaakt het ook nog eens superlekker.

Tastea de gezonde thee

Dat de Energy Boost thee van Tastea bij mij goed in de smaak is gevallen dat hoef ik niet nog een keer te zeggen. En omdat deze thee echt aan te raden is heb ik binnenkort iets leuks voor jullie. Wat dat is, ga ik nog niet verklappen. Houd mijn Facebookpagina in de gaten en dan hoor je binnenkort meer.

Fotografie:
Eline Husslage
Kleding:
Daan Mode

Misschien vind je dit ook leuk...

Laat een reactie achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd