• Modekriebels online fashion boutique

90 DAYS BIKINI PLAN: HET RESULTAAT

Oh jongens, het moment suprême is aangebroken. Drie maanden lang heb ik keihard getraind met het programma 90 Days Bikini plan. Ik heb mijn stinkende best gedaan om zo min mogelijk te snoepen. Dat ging zo met ups en downs, maar wat ben ik ontzettend trots wat ik in de afgelopen drie maanden heb bereikt. Heb ik het gehaald? Ben ik vier kilo afgevallen? Nog even geduld, ik ga het je zo vertellen.

De start

De start om af te vallen is gewoon drie keer kak. Ik moest onwijs afkicken van suikers. Ik heb natuurlijk al die tijd alles lekker in mijn mik gestopt en daar was ik opeens mee gestopt. Mijn lichaam was in shock en het totaal niet eens met mijn beslissing. Nou zie daar dan maar eens de baas over te zijn. Dat lukte de ene keer beter dan de andere keer. Ik moet zeggen, dat ik de eerste maand volledig de plank mis heb geslagen wat betreft eten. Het is echt een mentaal dingetje hoor. Daar moet je gewoon door heen.

Het sporten heb ik vanaf het begin keurig drie keer in de week gedaan. Om half 6 ging dan mijn wekkertje en iedere ochtend dacht ik het weer: wat doe ik mijzelf aan? Weet je wat het is. In het begin zie je geen verandering. Dan denk je echt, voor wie doe ik dit? Het is ook helemaal niet gek, dat heel veel mensen in het begin afhaken, omdat ze nog geen resultaat zien. Het duurt ook vet lang voordat je überhaupt iets ziet. Ik denk echt, dat ik na twee maanden pas wat ging zien. Misschien komt dat ook wel, doordat ik de eerste maand gewoon nog lekker heb zitten snoepen. Ik heb verder ook geen dieet gevolgd, dus dan is het ook wel logisch dat het wat langer duurt. Het gaat misschien iets minder snel,maar het is wel veel beter dan al die stomme crashdiëten die en je hele lijf ontregelen en gewoon niet vol te houden zijn. Ik heb eigenlijk gewoon een nieuwe levensstijl voor mijzelf gecreëerd, die ik ook na deze drie maanden wil vasthouden.

90 days bikini plan resultaat

#fitgirl

Ik voel mij zo ontzettend goed. Ik heb zoveel meer energie. Gewoon omdat ik veel minder suiker binnen krijg, maar ook omdat ik veel meer beweeg. Ik zit echt de hele dag. 2 uur in de auto, 8 uur op kantoor en als ik thuis kom zit ik ook de hele avond op mijn gat. Buiten dat het veel goeds doet voor mijn gezondheid, voel ik mij ook een stuk lekkerder in mijn lijf. Ik voel en zie gewoon aan mijn lijf, dat ik ben afgevallen. En weetje de hoeveelheid kilo’s die ik kwijt ben, dat kan mij eigenlijk niet meer zoveel schelen. Ik zie resultaat en ik voel mij goed en dat is uiteindelijk waar het om gaat. Gewicht zegt uiteindelijk ook niet zoveel. Door het trainen bouw je spiermassa op en spier is weer zwaarder dan vet.

Het moment suprême

Op mijn voor en na foto kan je zien dat ik echt ben afgevallen, maar je bent vast ook heel benieuwd of ik mijn doel van 4 kilo heb behaald? Goed, zit je er klaar voor? Ik ben 4,4 kilo afgevallen, dus dan weet je ook gelijk ik zwaar ik was geworden. Jeeeeeeh ik ben zo ontzettend blij. Ik heb het gewoon gehaald. En dat heb ik gewoon bereikt door normaal te eten, 3 keer in de week te sporten en op zijn tijd ook gewoon te zondigen. Ik kan het, dus ik weet zeker dat jij het ook kan. Geloof me, door gezond te eten, voldoende te sporten en niet te veel suiker te eten, ga jij je zoveel beter voelen. Dat is toch eigenlijk waar het om draait. Ik ben heel blij dat ik mijn doel in kilo’s heb behaald, maar wat voor mij echt telt, is dat ik geleerd heb om balans te vinden in gezond eten en snacken, waardoor ik mij kiplekker voel.

90 days bikini plan resultaat

Het programma is leuk en het is voor iedereen haalbaar om met dit programma te trainen. Check de website van fit.nl even voor als je ook aan de slag wilt om een fitter lijf te creëren.

Na 3 maanden keihard werken voor mijn killerbody, is het morgen tijd om alles er in 3 weken weer aan te eten. Geintje natuurlijk, maar ik ga wel lekker op vakantie en natuurlijk ga ik gewoon lekker genieten van alles.

Keep you posted!

Ps. volg je mij al op Facebook, Instagram en YouTube?

 

 

 

 

Misschien vind je dit ook leuk...

Laat een reactie achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd