• Modekriebels online fashion boutique

3X WAAROM JE TAPAS BIJ TABASCO MOET ETEN

Eten, eten,eten, ik ben een gelukkig mens als ik maar kan eten. Met alles wat we doen, denk ik als eerste aan wat voor lekkers we dan kunnen eten. Ik heb het dan natuurlijk niet over een Big Mac Menu van de Mac Donalds. Alhoewel dat best lekker is op zijn tijd. Maar goed, ik ben dus verzot op lekker eten. Zo lekker, dat ik mijzelf gewoon niet meer in de hand heb. Gelukkig kon ik aan de slag met het programma 90 Days Bikini Plan. Dat begon echt supergoed. Ik begon zelfs bijna op een fitgirl te lijken. Ja en toen ging het mis. Ik was letterlijk het feestvarken, want ik mocht 27 kaarsjes uitblazen in mijn te leuke Birthday Look. Hoe het verder ging? Nou ik kan je vertellen dat mijn eerste maand als fitgirl eindigde als één groot vreetfestijn. Laten we het houden op een SABP week (lees schijt aan bikini plan). But no worries, ik heb mij weer helemaal herpakt hoor. En ik moet zeggen, dat mij dat best goed afging.

Tapas eten bij Tabasco

Supergoed natuurlijk, dat ik de draad weer lekker heb opgepakt. Al zeg ik het zelf. Maar laten we nog even teruggaan naar voor mijn comeback als fitgirl. Mijn grote wens kwam namelijk in vervulling. Eindelijk gingen we een dagje naar Volendam en daar hoorde een logeerpartijtje in Purmerend bij. Eerst even lekker chillen in het hotel en op zoek naar een tentje om de maag met liefde te vullen. De koemarkt is een superleuk pleintje in Purmerend. Een plein vol met restaurants, dus de keuze is reuze. Onze aandacht ging naar Tabasco, een Spaans restaurant, waar je uit een menuutje kan kiezen, maar ook tapas kan eten. Ik hou zo van tapas. En buiten dat is het ook nog eens berengezellig. Uiteten is natuurlijk altijd gezellig, maar met tapas is het pas echt lekker tafelen. Nou, bij Tabasco zit je goed hoor. Je kan daar heerlijk tapas eten en op woensdag, donderdag en zondag eet je dus onbeperkt tapas voor €19,50 per persoon. Hadden wij even geluk dat we op zondag kwamen eten. Ik wil iedereen dus oproepen om even naar Purmerend te rijden en ik ga je nu uitleggen waarom.

1. Streepje voor

Als restaurants dit doen, dan ben ik om. Echt geloof me. Als je mij hiermee verrast, dan ben ik je grootste fan. Ik heb het over brood met ajoli dat je krijgt van het huis. En dat was niet het enige, want we kregen ook nog eens een bakje met nacho chips. Waar krijg je dat nog? Vroeger was het heel normaal dat je een mandje met brood kreeg. Nu vragen ze nog steeds of je een mandje brood wilt, maar dan moet je wel even je portemonnee opentrekken. Niet dat het een rib uit je lijf is, maar meer een principekwestie. En als restaurants wel hun klanten blij willen maken met een presentje, want zo zie ik dat, dan verdien je gewoon een dikke vette pluim.

Tapas eten bij Tabasco

2. De presentatie

Van dat stukje brood met ajoli en het bakje nachos word je al ontzettend blij . Wacht maar tot je de eerste ronde op jouw tafeltje voorgeschoteld krijgt. Dat ziet er nog eens Instagrammable uit. De bakjes worden niet zomaar op tafel gezet. Nee, je krijgt een plankje met de gerechtjes erop. Het ziet er zo goed uit. Je wilt mooie kiekjes schieten voor Instagram, maar je wilt ook zo snel mogelijke een hap zetten in die overheerlijke gerechtjes die daar ontzettend lekker liggen te wezen. Niet alleen het eten ziet er goed uit. Ik had natuurlijk vriendlief tegenover mij zitten. Dat is al een mooi uitzicht, maar net als het eten zag het restaurant er ook picobello uit. Toch wel een belangrijk puntje en zeker bepalend of je een restaurant leuk vindt, ja of nee.

3. Superfood

Het oog wil wat en dat zit wel goed, maar de smaakpapillen willen ook wat. Als je het plaatje ziet, dan verwacht je gewoon een sensatie aan smaken, dat perfect bij elkaar is uitgekozen. Nou, dat kunnen ze wel hoor. Het vlees is supermals en is perfect bereid in combinatie met de lekkerste saus. De kip in honingsaus was toch wel onze favoriet. En dan heb ik het nog niet eens over de toetjes gehad. Ik ben dol op cheececake en daar gaat altijd mijn voorkeur naar uit als het op de kaart staat. Nu werd ik afgeleid door vanille ijs met karamel en gesuikerde krokante noot. Tabasco zegt zelf al dat dit toetje al jaren op nummer 1 staat. Nou ik heb het ook geproefd hoor.

Tapas eten bij Tabasco

Ben je in de buurt van Purmerend of heb je gewoon zin in een gezelligavondje vol met lekker eten? Dan raad ik je aan om even langs Tabasco te gaan. En dat het niet voor iedereen naast de deur ligt, dat maakt niet uit. Voor een avondje met de lekkerste tapas is een autoritje meer dan waard.

Bon Apetit.

Ps. volg je mij al op Facebook en Instagram?

 

 

Misschien vind je dit ook leuk...

Laat een reactie achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd