• Modekriebels online fashion boutique

OOTD: DOE MAAR EEN RUITJE ALSJEBLIEFT

Als dat kwik niet heel gauw gaat stijgen (een graadje of 25 is prima), dan wordt dit een hele lange winter. Ik ben natuurlijk in juni al op vakantie geweest. Sindsdien hebben we misschien een paar mooie dagen gehad. Verder hebben we alleen maar schijtweer over ons heen gehad. Mijn hele lijf is dus al in der veronderstelling dat het herfst is. Buiten dat, weet ik ook gewoon echt niet meer wat ik aan moet. Zomerjurkjes daar is het te koud voor en een sweater is toch ook eigenlijk weer te warm. Gelukkig heb ik laatst al wat nieuwe collectie in huis gehaald, die precies goed zijn voor nu. Twee weken geleden had ik jullie verteld dat ik twee outfitjes bij daanmode had geshopt. Het eerste lookje heb ik jullie al laten zien. Kijk hier nog meer even terug. Dan is het nu tijd voor het tweede setje.

Outfit of the day ruitjes

Laat ik gewoon is beginnen bij de schoenen. Over deze Puma’s heb ik het al gehad. Ze zitten superlekker en het kleurtje maakt je outfit net even gezelliger. Dus hoe cool deze schoenen zijn, dat hoef ik eigenlijk niet meer te zeggen. Wat nog wel goed is om te weten, dat ze nu niet 10% maar 30% zijn afgeprijsd bij Omoda. Ik denk, hé ik zeg het nog maar even. Voor het geval dat.

Outfit of the day ruitjes

De broek is van? Precies, van mijn favoriete merk YAYA. Ik trok deze chino aan en ik wilde hem gewoon niet meer uittrekken. Als je dat hebt, dan moet je het gewoon kopen. Dat het dan ook nog een superleuke broek is in mijn lievelingskleur. Ja, dat is dus een gevalletje 1+1 = de mijne. Ik kon er dus echt niets aan doen. Ik moest deze broek hoe dan ook kopen. Ook al was ik helemaal niet van plan om al nieuwe collectie te shoppen. Dat is het ook gewoon hé. Je bent iets helemaal niet van plan, want je hebt het (nog) niet nodig. Het is midden zomer, ook al lijkt het daar niet op. Dan kom je altijd een die-moet-ik-hebben tegen. Dan ga ik gewoon weer voor gaas. Heet zoiets een verslaving? Nee joh, ik ben echt niet verslaafd hoor.

Outfit of the day ruitjes

Tegen dit ruitje kan je toch ook geen nee zeggen. Nee, dat kon ik dus ook niet. Deze te leuke blouse is van Object en het ruitje maakt het zo ontzettend leuk. De blouse is niet heel dik en daarom perfect om nu al te dragen. Als het qua temperatuur wat warmer is, dan is deze blouse nog wel net iets te warm. Dat komt omdat de blouse je hele hals bedekt, dat maakt het toch net iets warmer, dan als je hals kan ademen. Nog een superleuk detail, zijn de knoopjes op de achterkant.

Ik ben superblij met mijn nieuwe lookjes en ik kijk alweer uit naar mijn nieuwe aanwinsten. Erg he? Maar shoppen is ook zo ontzettend leuk. Je kan deze outfits trouwens ook nog terugkijken in mijn Shoplog.

Liefs Jeanine

Outfit:

Blouse: Object, daanmode
Broek: YAYA, daanmode
Schoenen: Puma, Omoda

Abonneer je op YouTube

 

Misschien vind je dit ook leuk...

Laat een reactie achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd