• Modekriebels online fashion boutique

LOOK OF THE WEEK: INSPIRED BY CHARLIE

Ja, leuk dat is lang geleden. Tijd voor een look. Ik zal je verklappen dat ik deze foto’s al heel lang geleden heb gemaakt. Ik heb er gewoon geen tijd voor gehad. Mijn webshop Modekriebels is nu bijna 6 maanden live en daar komt zoveel werk bij kijken. Het was ook even zoeken hoe ik het allemaal moest aanpakken. Fulltime job + eigen webshop opzetten en een blog onderhouden, ja dat is best pittig. Mijn blog lag de laatste maanden ook even op een laag pitje. Wel vind ik het nog superleuk om te doen, dus wil ik het eigenlijk wel weer gaan oppakken. Ik heb namelijk een plan de campagne opgezet met meer structuur in mijn werk. Ik hoop dat ik daardoor ook weer tijd over hou om zo nu en dan weer een blogje te posten. Wat ik al zei, dit lookje heb ik al lang geleden op de foto gezet, maar ik vind hem te leuk om niet te delen.

Inspired by  Charlie

Wie mij een beetje kent weet dat ik dol verliefd ben op mijn Franse Bulldog Charlie. Het is zelfs zo erg. Dat als ik iets zie wat een Charlie is, ik het moet hebben. Ik hoor vriendlief nu al zeggen, “dat heb jij bij alles wat je ziet”. Oké, klein beetje dan, maar met Charlies heb ik het echt. Ik verander dan gewoon in een ekster. En dan word ik niet verblind door glinsteringen, maar door Charlies. Ik zet alles op alles. Al moet ik maanden wachten totdat ik het kan kopen. Ik moet en zou het hebben.

Inspired by Charlie

Kate Spade bag

Ik denk dat het vorig jaar februari was. Ik zat de Insta Stories van een vriendin van mijn zus te bekijken. Ze was voor haar werk op inkoop bij Kate Spade. Nou, wat ik daar toen zag. Ik had het niet meer. Ik heb er een screenshot van gemaakt en bewaard totdat de tas te koop was. Dat soort merken koop je al een half jaar van te voren in. Dus ik wist al dat ik nog een seizoen geduld moest hebben, want het zomerseizoen was toen nog niet begonnen. Maar dat maakt mij niet uit, dan wacht ik toch gewoon.  In augustus druppelt dan langzaam de najaarscollectie binnen. Vanaf dat moment heb ik iedere dag op de webshop van Kate Spade gekeken. Misschien wel vier keer op een dag. Ik had nu eenmaal mijn zinnen op dat tasje gezet. Ik had het ook al helemaal uitgezocht, dat als je je inschrijft voor de nieuwsbrief je 10% korting krijgt op je aankoop. Dat is nooit een overbodige luxe. Gelukkig kon ik betalen met Afterpay. Want zo’n leuk tasje komt natuurlijk altijd online een week voordat het weer payday is.

Inspired by Charlie

Gestrikt door de blouse

Die blouse is toch echt fantastisch. Ik zag deze voorbij hoppen toen ik de fotoshoot foto’s van Omoda voor het najaar aan het bekijken was. Ik was opslag verliefd. Sowieso heeft het een gezellig kleurtje en dan allemaal zwart/witte Charlietjes. Het is toch geweldig. Een toffe jeans er onder en gaan met die banaan.

Ik ben helemaal happy de peppy met mijn lookje inspired by Charlie. Heb jij ook zoiets waarvan je het echt moet hebben als je het ziet?

XOXO

Liefs Jeanine

Outfit:

Tas: Kate Spade
Blouse: Mango
Jeans: Modekriebels

Misschien vind je dit ook leuk...

Laat een reactie achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd