• Modekriebels online fashion boutique

DREAM BIG, WORK HARD & MAKE IT HAPPEN

Ik ga het gewoon doen. Ik vind het zo leuk en onwijs spannend. Afgelopen vrijdag heb ik mijn webshop Modekriebels voorgesteld en zondag 24 september gaat het avontuur echt beginnen. Ik kan niet wachten om jullie de webshop te laten zien. Ik ben echt heel erg benieuwd wat jullie ervan vinden. Nog een weekje geduld.

Ik heb altijd al gedroomd van een eigen onderneming. Ik heb in mijn jonge levensjaren al best veel gedaan. Dus er hebben al heel veel ideeën in mijn hoofd rondgespookt. Ik was vroeger niet zo’n leermaniak. Ik kon het wel, alleen dacht ik altijd van niet. Ik deed wat ik moest doen en verder was het liever lang leven de lol. Ik kon het wel, al dacht ik in mijn tienerjaren van niet. Dus met een 6 was ik eigenlijk al tevreden. Dan ben je 15 jaar en dan moet je gaan beslissen wat je wilt met je leven. Een bbl-opleiding vond ik op dat moment de beste optie. Toen was daar de kappersopleiding. Dat leek mij echt fantastisch en iets waar ik mijn creativiteit in kwijt kon. Dus ging ik 1 keer in de week naar school en de rest van de week werkte ik in de salon.

Dream big, work hard & make it happen

De cijfers  veranderde van zessen naar negens. Ik was er zelf ook wel een beetje verbaasd over. Sindsdien ben ik nooit meer tevreden geweest met cijfers onder de acht. Van onzeker pubermeisje veranderde ik langzaam in een streber. Ik wist ook al heel snel, dat ik een eigen kapsalon wilde beginnen. Op school kreeg ik algemene ondernemingsvaardigheden, waar vakken als marketing, personeelszaken en een ondernemingsplan ter sprake kwamen. Wat vond ik dat ontzettend leuk en ik was er ook nog goed in. Ja en dan ga je denken. Wil ik wel mijn hele leven in een kapsalon werken? Het is echt heel hard werken voor niet het beste salaris. Je bent naast dat je kapster bent ook een psycholoog, want mensen vertellen alles in de stoel. Wil je achter iemands diepste geheim komen? Zet diegene in een kappersstoel, dan weet je in een mum van tijd alles. En toen had ik dus bedacht dat ik toch wel weer naar school wilde. Van mijn 18e tot mijn 21ste heb ik de mbo opleiding Marketing&Communicatie gevolgd. En wat dan? Gaan we werken of gaan we verder? Ik heb toen in 3 jaar de hbo opleiding Communicatie afgerond.

Het liefste startte ik na mijn hbo opleiding direct met een eigen onderneming. Zo had ik al van alles bedacht van een bonbonwinkeltje tot freelance communicatiespecialist of iets met mode. Als ik lege winkelpanden zie dan gaat het kriebelen en gaat het gigantisch ratelen in mijn hoofd. Maar goed als je net van school komt, wat ben je dan eigenlijk al? Niet veel. En buiten dat woonde ik al op mijzelf en dan kan je niet zonder inkomen. Ik was ook altijd heel slecht in sparen. Geld moet rollen, was (is) altijd mijn motto. Dus echt eigenvermogen om een onderneming te beginnen was er ook niet.

Dream big, work hard & make it happen

Ik heb miljoenen sollicitatiebrieven gestuurd. En miljoenen afwijzingen gehad. Je past niet in het profiel en je hebt te weinig ervaring kreeg ik continu naar mijn hoofd geslingerd. Totdat ik een vacature tegenkwam op Facebook: e-mailmarketeer bij Omoda. Ervaring is niet heel belangrijk wel een opleiding in communicatie en een passie voor mode. “Dat ben ik, dat ben ik, dat ben ik” zong en sprong ik door de woonkamer. Ook al was deze baan niet helemaal naast de deur, ik wilde deze baan zo ontzettend graag. Marketing en mode in één, dat was voor mij gewoon de perfecte match.

Nu werk ik al weer 2,5 jaar bij Omoda en ik kan je vertellen dat het echt de allerleukste baan is die je maar kan wensen. Mijn liefde voor fashion en schrijven is daar nog groter geworden. Ik ben er het liefste de hele dag mee bezig. Dat heb ik iets te letterlijk genomen, want vorig jaar augustus ben ik mijn persoonlijke blog begonnen. Maar wat vind ik het leuk. Setjes maken daar word ik zo blij van. Toen wist ik het zeker ik ga een eigen webshop beginnen.

Dan ben ik ook nog gezegend met het allerliefste vriendje, die 100% achter mij staat en mij helpt met het waarmaken van mijn dromen. Zonder hem zou ik volgende week zondag mijn webshop niet kunnen lanceren.Ik kijk er echt ontzettend naar uit om jullie de webshop volgende week te laten zien. Er komt vandaag ook een superleuke lanceringsactie aan. Je kan namelijk € 50,- shoptegoed winnen. Hou de Facebookpagina en het Instragram account van Modekriebels goed in de gaten.

 

Deze outfit is vanaf 24 september te shoppen bij Modekriebels

Vest taupe: € 55,-
Witte blouse: € 34,50
Skinny jeans khaki met studs: € 39,95
Roestbruin Suède tas: € 49,95

 

Volg Modekriebels op Facebook

Volg Modekriebels op Instagram

Misschien vind je dit ook leuk...

Laat een reactie achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd