• Modekriebels online fashion boutique

DOL OP BLACK FRIDAY

Shoppen is best wel een dure hobby. Zeker als je bij alles wat je ziet dat moet-ik-hebben en ik-kan-hier-echt-niet-zonder gevoel krijgt. Onder het motto geld moet rollen en je leeft maar 1 keer, koop ik ook bijna alles wat ik leuk vind. Geloof me, vriendlief is er niet altijd blij mee, maar begint er na acht jaar nu toch ook wel een beetje aan te wennen. Dus probeer ik mij af en toe in te houden, maar ook op zoek te gaan naar heerlijke kortingen. Laat nu net Black Friday voor de deur staan. Dus weet ik nu al welke items ik waar ga shoppen met korting. Omdat ik zelf groot fan ben van Black Friday kan ik natuurlijk niet met mijn webshop Modekriebels niet mee doen.

Modekriebels doet ook mee aan Black Friday

Wat ik net al zei, als ik voor mijzelf op zoek ga naar de beste Black Friday Deals, dan kan ik jullie natuurlijk ook geen korting ontnemen. Buiten dat bestaat Modekriebels morgen twee maanden, dus dat is een 1+1= Black Friday feestje. Daarom doet Modekriebels ook mee aan Black Friday. Op deze dag shop je met 20% korting op de gehele collectie. Dat klinkt als muziek in de oren toch? Het enige wat je dan hoeft te doen, is je favourites uit te kiezen en de *kortingscode: BLACKFRIDAY20 in te vullen. De korting wordt dan automatisch verrekend.

Black Friday bij Modekriebels

Wat houdt Black Friday nu precies in?

Black Friday is een Amerikaanse traditie die een aantal jaar geleden is overgewaaid naar Nederland. Black Friday is de dag na Thanksgiving waarop winkeliers smijten met flinke kortingen. Een aantal jaren geleden was Black Friday nog niet zo bekend, maar nu worden we echt platgegooid met Black Friday. Iedere winkel zowel online en offline doen mee aan Black Friday en gaan los met flinke kortingen. Black Friday is altijd in november, zodat je als klant kan shoppen voor Sinterklaas en feestdagen. En dat is superchill, want december is al duur genoeg. Is dat even kasie.

Wat kan je kopen met Black Friday?

De kortingscode van Black Friday is geldig op de hele collectie van Modekriebels. Een chic jurkje voor de feestdagen of een heerlijke warme trui voor in de winter, alles shop je met 20% korting. Niet alleen voor toffe outfits kan je bij Modekriebels terecht. Ook voor de leukste tassen en accessoires ben je bij Modekriebels aan het juiste adres. Fijne kettinkjes en superschattige armbandjes. Niet alleen leuk om jezelf mee te versieren, maar ook leuk als Sinterklaas- en of kerstcadeau.

Black Friday bij ModekriebelsDan ga ik je nu niet meer ophouden. 24 november 2017 stip om 0.00 start Black Friday. Kies alvast jouw favourites voordat je maat is uitverkocht.

Black Friday bij Modekriebels

 

 

*De kortingcode is alleen geldig op vrijdag 24 november 2017. De kortingscode kan op de hele collectie verzilverd worden. Over het algemeen is voor 12.00 uur besteld, volgende dag in huis. Door de Black Friday gekte is het mogelijk dat de verzending vertraging oploopt. 

 

Misschien vind je dit ook leuk...

Laat een reactie achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd