• Modekriebels online fashion boutique

BIRTHDAY GIRL

Vandaag ben ik de birthday girl. Weer een jaartje dichter bij de dirty thirthy.  28 lengtes jong om precies te zijn. Ja, die 30 komt nu wel heel dichtbij, but who cares. Het gaat erom hoe jong jij je voelt. Precies, zo is het maar net. De ene dag een jonge godin van 18 en de andere dag een oma van 80. Je hebt zo van die dagen he. Maar goed vandaag ben ik 28 jaar geworden en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Het gaat er uiteindelijk niet om hoe oud je wordt, maar dat je deze leeftijd al hebt mogen bereiken. Zo dat waren de wijze woorden van Sjana (nickname) op deze feestelijke dag.

Ontzettend feestvarken

Hoe vaak ik wel niet hoor dat mensen hun verjaardag vieren niet leuk vinden. Weet je wat ik ervan vind? Berengezellig en zonde om het niet te vieren. Natuurlijk moet je van iedere dag een feestje bouwen, maar als je jarig bent is het extra leuk om de slingers op te hangen. Op je verjaardag mag je ook gewoon alles eten wat los en vast zit. Dus taart, chips en pizza kan je gewoon ongegeneerd in je mik douwen, want hé je bent tenslotte jarig. Dat lekkere eten deel je natuurlijk met de mensen die jou liefhebben. Wat jarig zijn nog leuker maakt. Het leven vieren met je vrienden en familie is natuurlijk het allerleukste wat er is.

Birthday Girl

Verjaardagstip

Jarig zijn doe ik natuurlijk wel in mijn meest feestelijke outfit. Nieuw geshopt uiteraard. Dit is een verjaardagstip van mij om je vriend te laten geloven dat je deze outfit echt moet hebben. Hou het wel alsjeblieft voor je, want als mijn vriendlief dit hoort.  Dan neemt hij mij natuurlijk niet meer serieus. Alhoewel ik denk dat hij dat toch al niet meer doet, als het om nieuwe aanwinsten gaat. Maar goed, dat terzijde. De tip luidt als volgt: shop altijd een nieuwe outfit met als reden dat het voor je verjaardag is. Mannen vinden dat wij vrouwen te veel kleding hebben en dus geen reden hebben om een nieuwe outfit te kopen. Hé listen boy, dit lookje is toevallig wel voor mijn verjaardag. Dus waar heb je het over met geen goede reden. Geloof me, dit werkt!

Mijn verjaardagslookje

Dit jaar was het niet zo moeilijk om een outfitje voor mijn birthday te scoren. Met mijn eigen webshop Modekriebels mag ik dan ook eigenlijk niet meer zeggen, dat ik niets meer hebt om aan te trekken. Soms (lees regelmatig) sta ik nog steeds wel voor mijn kast te staren. Dan hoor ik Vin alweer zeggen: “Je hebt zeker niets om aan te trekken?”. Waarop ik heel zielig antwoord:”Nope”. Wat ik dan te horen krijg? Dat ik niet goed ben en daar heeft hij dan op dat moment ook wel een klein beetje gelijk in. Goed, terug naar mijn verjaardagsoutfit.

Birthday Girl

Met stip op nummer 1

Ik hou gewoon ontzettend van kleur. Een leven zonder kleur is ook maar gewoon saai toch. Buiten dat, word je gewoon ontzettend vrolijk van kleur. Niet zo gek dus dat dit groene rokje met stip op nummer 1 stond bij het uitzoeken van mijn outfit voor mijn verjaardag. Het rokje is 1 maat en echt fantastisch nu het kwik weer boven de 15 graden is. Ja, als we eenmaal boven de 15 graden zijn uitgestegen, dan mogen de benen weer getoond worden. Misschien wel handig om eerst even de benen bij te bruinen in tuin. Je wilt natuurlijk niet je medemens verblinden met witte melkflesbenen.

Birthday Girl

Good Karma

Zegt dat wel, want met dit heerlijke shirtje kan er eigenlijk niet veel meer mis gaan. Wit is ook maar weer zo wit. Dus de regenboog Good Karma letters frissen het weer een beetje op. Dit shirtje is niet alleen ontzettend leuk voor als je jarig ben. Het is ook echt een basic. En een basic is een basisbehoefte. Nog een handige tip die je tegen je vriend kan zeggen als hij loopt te zeuren dat je weer een wit shirt hebt gekocht. Basisbehoefte en daar kan je er geen genoeg van hebben.

Mix & match met Nubikk

Het was liefde op het eerste gezicht. Ik en deze sneakers, het was gewoon de pefecte match. Ik heb ze nog snel op de kop kunnen tikken voordat ik uitzwaaide bij Omoda. En dan kan je denken je hebt al genoeg schoenen. Dat kan inderdaad. Maar hé, nu ik weg ben krijg ik geen korting meer. Ik ben niet graag een dief van mijn eigen portemonnee weetje. Ik heb dus niet één, maar twee paar schoenen gekocht. Zo net nog even op de valreep. Waarvan deze Nubikk sneakers er één van is. Met een heerlijk dierenprintje en ponyhair. Natuurlijk niet van echt ponyhaar, maar zo heet dat gewoon. De veters daar ben ik echt voor gevallen. Kleur-kleur-kleur I love it. Ik vind het heerlijk om printjes met elkaar te combineren, dus ik ben helemaal happy met de combi dierenprint en stipjes.

Nubikk sneakers

Bebel Rino & Pelle

Dan wil ik jullie ook nog even voorstellen aan Bebel. En dan heb ik het niet over Bebel van de Flintstones. Bebel is een heel tof jasje van het merk Rino & Pelle. Het lookje zonder jasje ook helemaal leuk natuurlijk. Maar met ons kikkerlandje weet je het nooit. Het weer kan zo omslaan. Dan is een jasje je beste vriend. De cognac kleur match ook nog eens perfect met de sneakers. Deze twee zijn dus gewoon voor elkaar bestemd. Ik ben er dus hartstikke klaar voor om mijn verjaardag te vieren.

Wie jarig is trakteert

Bij een verjaardag hoort natuurlijk een traktatie. Om mijn verjaardag te vieren krijg jij van mij € 10,- shoptegoed + gratis verzending die je kan besteden bij mijn webshop Modekriebels. Gebruik de kortingcode ikbenjarig bij het invullen van je gegevens. De korting wordt dan automatisch verrekend. De code kan je gebruiken tot en met zondag 15 april bij een minimale besteding van €50,-.

Proost op mijn verjaardag en veel shopplezier.

Outfit:

Groene rokje met stippen: Modekriebels €37,50
Good Karma shirt: Modekriebels € 24,95
Sneakers: Nubikk, Omoda € 179,95
Bebel jasje: Rino & Pelle, Modekriebels € 79,95

 

Misschien vind je dit ook leuk...

Laat een reactie achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd